«Набив би пики»: соцмережами розлетілося відео, де мер Аккерману нібито дає потиличника підлітку – Граждан заперечує

0 коментарів 17712 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора соцмережі Одещини та Білгорода-Дністровського вибухнули новиною про те, що міський голова Аккермана Віталій Граждан під час спілкування з молодиками у Михайлівському сквері вдарив підлітка. Очільник міста сьогодні під час прямого ефіру у Фейсбуці розповів свою версію події, що сталася. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Зазначимо, 15 квітня відвідувачі Михайлівського скверу Аккермана стали свідками сутички, яка сталася між компанією молодих людей та представниками влади.

Відеоуривок інциденту, на якому видно двох молодих хлопців, співробітників КУ “Муніципальна варта” та міського голову Білгорода-Дністровського Віталія Граждана, опублікували користувачі соцмереж, які стверджували, нібито мер дав потиличника одному з підлітків.

Варто додати, що на опублікованому фрагменті не видно самого моменту удару, адже перед оператором стояв чоловік.

“БІ” намагалася взяти коментар з приводу інциденту, але отримала відповідь, що міський голова розповість подробиці події під час прямого ефіру.

Як зауважив Віталій Граждан, оприлюднене відео “вирвали з контексту”. За версією мера, вчора, під час виїзної комісії, яка вивчала питання відновлення роботи фонтану у сквері, стався інцидент, котрий спровокували зухвалі молоді хлопці.

“У парку знаходилися мами з дітьми, літні люди сиділи на лавці, вони (молоді люди – ред.) зайшли, почали виражатися нецензурно, потім, побачивши мене, почали щось викрикувати, теж нецензурно висловлюючись. Коли ми почали їм робити зауваження і підійшли ближче, то я почув у свою сторону погрозу вбивства. Мені сказали, що мене все одно знайдуть і вб’ють”, – розповів Віталій Граждан.

Також мер наголосив, що він не дозволив собі застосування фізичної сили до молодиків як очільник міста.

“Як чоловік, не як мер, я просто набив би пики. Я так розумію, що такі молодики розуміють тільки силу. Разом з тим, я як мер не маю права цього робити…”, – підкреслив міський голова.

За словами мера,  наразі зареєстроване кримінальне провадження, і справою займаються слідчі, які з’ясовують обставини події.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x