На трасі “Одеса-Рені” насмерть збили жінку

0 коментарів 20925 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жахлива ДТП сталася сьогодні, 9 квітня, приблизно о 14-й годині на автодорозі сполученням Одеса – Рені в межах Саратської громади. Жінка їхала на велосипеді, коли на неї наїхала вантажівка. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Попередньо правоохоронці встановили, що водій вантажівки «DAF» здійснив наїзд на 38-річну місцеву жительку, що рухалася на велосипеді по краю дороги в попутному напрямку. На жаль, жінка загинула на місці. Трагедія сталась у межах села Михайлівка.

61-річного керманича вантажівки перевірили на стан сп’яніння – він тверезий.

Наразі на місці ДТП працюють слідчо-оперативна група й група реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції. Поліцейські встановлюють повні обставини події та регулюють рух транспорту, який на даній ділянці дороги частково ускладнено і здійснюється однією смугою.

Просимо водіїв врахувати цю інформацію, бути уважними, обережними та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, аби не наражати на небезпеку себе й оточення“, – закликали у Головному управлінні Нацполіції Одеської області.

На трасі "Одеса-Рені" насмерть збили жінку

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x