Жінка – доньку, чоловік – випадкового знайомого: в Одесі розслідують обставини двох ножових поранень

0 коментарів 11799 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі чоловік та жінка понесуть кримінальну відповідальність за спричинення тяжких тілесних ушкоджень. Обидва випадки сталися під час раптових конфліктів. За скоєне правопорушникам загрожує до восьми років ув’язнення. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Перша подія сталася пізно ввечері. 31-річний одесит приїхав до свого знайомого і на вулиці біля багатоповерхівки почав гучно кликати його. Йому зробив зауваження 21-річний мешканець будинку. Це дуже обурило фігуранта, і тому він схопився за ніж. У ході словесної перепалки він вдарив ним опонента в груди, чим спричинив ножове поранення грудної клітки з проникненням у плевральну порожнину. Потерпілого терміново доправили до лікарні.

Другий випадок «кривавої» сварки стався між матір’ю та донькою. Через побутові непорозуміння 49-річна містянка вдома почала сваритися з 27-річною донькою. У гніві мати схопила кухонний ніж та завдала доньці тілесні ушкодження у вигляді проникаючої колото-різаної рани грудної порожнини та живота. Дівчину госпіталізували до медзакладу.

Правоохоронці встановили обставини обох подій та вилучили речові докази, у тому числі ймовірні знаряддя злочинів, які скерували на експертизу.

«Зібравши достатньо доказів, слідчі повідомили фігурантам про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, а саме в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння. На час слідства суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а жінці – нічного домашнього арешту. Слідство триває. За скоєне правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Жінка - доньку, чоловік - випадкового знайомого: в Одесі розслідують обставини двох ножових поранень

Жінка - доньку, чоловік - випадкового знайомого: в Одесі розслідують обставини двох ножових поранень

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x