Курси англійської в Одесі: від новачка до вільного володіння мовою 

0 коментарів 9828 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вивчати англійську в рідній Одесі можна так само ефективно, як і за кордоном. Правильний підхід, трошки зусиль, часу і ви готові до спілкування з іноземцями. Звучить як магія? Але це реальність! Правильно підібрані курси англійської в Одесі від Грін Форест, дозволять у будь-якому віці опанувати мову на досить високому рівні. 


Мовні курси в Одесі – хороший старт до досягнення мети

Вчимо англійську в Одесі з нуля

Ми вже не раз писали про курси англійської в Одесі, тут ви можете почитати, якого рівня можна з ними досягти. А зараз поговоримо, з чого почати новачкові вчити мову в Одесі.

Вивчити іноземну мову можна в будь-якому віці. Якщо ви тільки на старті, чітко визначте свою мету, відповівши на запитання: навіщо мені англійська мова? Розуміючи, що дасть навчання, курси будуть набагато ефективнішими. 

Визначтеся з курсами. В Одесі їх величезний вибір, підберіть ті, які відповідатимуть вашим ключовим запитам: ціні, місцю розташування, зручному часу занять, форматам і методикам. Не забудьте перевірити відгуки та рейтинги в мережі на кількох сайтах, переконайтеся, що на курсах працюють професіонали.

Частота також має значення. Заняття в школі мають проходити не рідше двох разів на тиждень. Додатково варто приділяти від 20 хвилин на день на повторення і вивчення нового матеріалу. Невеликі часті порції нової інформації будуть краще засвоюватися і дадуть кращий ефект, ніж багато інформації, але рідко. 

Усе розумію, але не можу сказати

Багато дорослих не один рік вчили англійську в одеських школах, університетах, але так і не заговорили вільно англійською. Такий досвід часто деммотивує і пригнічує віру в себе. Якщо студент роками вчить англійську на курсах в Одесі, але так і не говорить впевнено – це свідчить про неправильно підібрану школу. 

Щоб не просто розуміти англійську, а впевнено розмовляти, варто обирати в Одесі курси з комунікативним підходом. Це не означає, що ви не вчитимете граматику, не писатимете і не читатимете, просто 80% часу на занятті ви активно використовуєте англійську, застосовуючи всі нові знання. З таким підходом ви легко засвоїте новий матеріал і подолаєте мовний бар’єр. Не будьте пасивним слухачем на занятті, беріть активну участь у дискусіях, обговореннях нових тем і ставте багато запитань. Не бійтеся здатися дурним, адже ви прийшли на курси англійської в Одесі, щоб отримати нові знання.

Підтримуємо високий рівень володіння мовою

Студентам, які досягли необхідного рівня володіння англійською, рано розслаблятися. Якщо мову після закінчення курсів не використовувати, з часом вона забувається. Підтримувати високий рівень занять допоможуть спеціальні розмовні клуби при школах англійської в Одесі або спілкування в соціальних мережах. Знайдіть співрозмовників, з якими зможете регулярно практикуватися, тоді мова не забудеться і з часом не потрібно буде повторно проходити курси англійської.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x