Жителю Ізмаїла загрожує реальний термін ув’язнення за любов до “комуняк”

3 коментаря 26757 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


 Жителю Ізмаїла загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років з конфіскацією майна за розповсюдження в інтернеті символіки комуністичного тоталітарного режиму чоловіку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Як виявилося, чоловік на власній вебсторінці в одній із соціальних мереж, з метою доведення до широкого кола осіб комуністичної ідеології, у власних дописах публічно поширював публікації із зображенням символіки комуністичного режиму та висловлював уподобання діяльністю керівниками такого режиму, що було підтверджено висновком судової мистецтвознавчої експертизи.

Мобільний телефон, який чоловік використовував для своєї протиправної діяльності, поліцейські вилучили.

«Ми зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у поширенні символіки комуністичного режиму. Це правопорушення передбачене частиною 1 статті 436-1 Кримінального кодексу України і карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої. Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання а обвинувальний акт скерували до суду», – прокоментувала старший слідчий Ізмаїльського районного відділу поліції Карина Мельникова.

 

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Шеф
Шеф
1 месяц назад

У нас пол Измаила поддерживает совдеповский режим, давайте обнесем город колючей проводкой и вышек наставим. Дебелизм какой-то.

Акционер
Акционер
1 месяц назад
Ответить на  Шеф

А потолок Измаила какой режим поддерживает? 😉 🙂

И как можно поддерживать то, что давно пало и сгнило, в общем – проСССРано 😀

Никушор
Никушор
1 месяц назад

как на свою погибель власть ищет способы закрутить гайки населению во время войны. зеленая власть – не зрелая во всем – “мова-релігія-перейменування-мобілізація”. А ще створила місцевий комітет по нагляду за українською ідентичністю і громадянською ідентичністю. тепер і нам що тут пишуть може загрожувати кара націоналістів.

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x