Водія вантажівки, через якого сталася аварія на трасі Одеса-Рені з летальним випадком, притягнуть до відповідальності

0 коментарів 13905 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські повідомили про підозру водію вантажівки у порушенні правил дорожнього руху, в результаті чого загинув пішохід. Подія сталася на трасі Одеса-Рені у Білгород-Дністровському районі в межах села Миколаївка-Новоросійська. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Слідчі у ході досудового розслідування встановили, що житель Ізмаїльського району, керуючи вантажним автомобілем «VOLVO», перевищив дозволену швидкість руху та скоїв наїзд на пішохода, який перетинав дорогу в невстановленому місці.

Від отриманих травм потерпілий, який виявився місцевим жителем, загинув на місці.

Результат перевірки водія на стан сп’яніння показав, що той був тверезим.

«Ми долучили до матеріалів кримінального провадження висновки низки судових експертиз, зібрали достатньо інших доказів і під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили водієві про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Слідство триває.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x