В Саратській громаді відбулись змагання зі спортивної акробатики

0 коментарів 16551 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями на базі Новоселівського ЗЗСО відбулась першість комунального закладу «Саратська дитячо-юнацька спортивна школа» зі спортивної акробатики. Загалом у першості взяли участь 30 вихованців, серед яких були господарі турніру з села Новоселівка, вихованці селища Сарата, с.Зоря, с.Введенка, с.Благодатне Плахтіївської громади та с.Кулевча. Така кількість учасників свідчить про велику популярність занять фізичною культурою та спортом у Саратській громаді взагалі та спортивною акробатикою зокрема. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Саратську селищну раду.


Як зазначають глядачі, турнір був сповнений щирими, справжніми емоціями – радість, оплески, дитяче та доросле задоволення, були навіть сльози. Тож можна сміливо стверджувати, що змагання дійсно були запеклими та видовищними.

В результаті по 3 юнацькому розряду переможцями стали Чеботарь Ілона і Кожухарь Ніколь з Новоселівки та Марченко Аріна з Михайлівки.
Серед наймолодших учасників на першому місці було двоє дівчаток – Реу Амелія та Кожухарь Раміна. На другому місці – представниця Зорі Калюжина Аріна. Серед другокласників на першому місці стояла Бузган Катерина, на другому місці Лижина Меделіна, на третьому Пелін Марія та Гульченко Надія – всі з Новоселівки.

Чемпіонкою також стала Пелін Аліна та призеркою – Голтян Владислава. Серед призерів змагань були Бойштян Ангеліна та Онеско Лівія.
По першому юнацькому розряду переможцями стали Мандро-Фоменко Вікторія, Мягченко Ярослава та Панова Дар’я.  Також Мандро-Фоменко Вікторія стала першою у вправах без партнерів по першому юнацькому, а на другому місці – Панова Дар’я. Макидон Микита виграв золоту медаль по 2 юнацькому розряду.

По другому юнацькому розряду серед дівчат на першому місці стояла Бобилєва Сабіна, друге місце поділили Соловенко Уляна та Єфремкіна Ніколь; на третьому – Узунова Єва з села Зоря. По третьому юнацькому на другому місці також була Димура Софія. На третьому місці стояла Караулан Софія з Кулевчі.

Чемпіонкою у своїй віковій категорії по 2 юнацькому стала Бранга Софія, яка другі змагання поспіль демонструє чудовий результат.

В Саратській громаді відбулись змагання зі спортивної акробатики
В Саратській громаді відбулись змагання зі спортивної акробатики
В Саратській громаді відбулись змагання зі спортивної акробатики
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x