Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам

0 коментарів 11124 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Болградському ліцеї №2 впродовж двох днів проходив благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Доброчинна подія об’єднала учнів, вчителів та батьків. Про це повідомляє «Бессарабія  INFORM».


На ярмарку можна було придбати солодощі, домашні консервації, вироби ручної роботи, які принесли учні та їх батьки. Кожен клас ліцею, а це загалом близько 600 учнів, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки захисників.

Під час акції було зібрано 26797 грн. Але завтра головний організатор цього заходу, заступник директора Болградського ліцею №2 Елеонора Маврова передасть 29 тисяч гривень волонтерці Оксані Кілафли – на придбання необхідного для бійців 88-го батальйону морської піхоти.

«Ще понад 2 тисячі гривень нам вдалося зібрати на вечорі до Дня закоханих, який проходив у ліцеї в середині лютого. Адже на цьому заході були не тільки учні нашого закладу. А й гості. Кожен, хто приходив, повинен був залишити у спеціальній скриньці «На допомогу ЗСУ!» символічні 30 гривень. Але майже всі залишали більше грошей або відмовлялися від решти», – розповіла Елеонора Маврова.

За її словами, Благодійний ярмарок, що відбувся, – не перший захід на підтримку захисників у цьому навчальному році. Але перший, що проходив на такому рівні.

До цього Болградський ліцей №2 став одним з перших, хто долучився до акції «Замість квітів – допомога ЗСУ» 1 вересня, потім 6 грудня – до Дня ЗСУ – учні разом з батьками приносили те, чого найбільше потребували наші бійці.

«Від себе особисто та від адміністрації ліцею висловлюю слова величезної вдячності нашим батькам, учням та педагогам за активну участь у проведенні ярмарку. Допомога кожного з наших учнів, батьків та педагогів – безцінна. Нас всіх об’єднують любов до України та нестерпне бажання прискорити перемогу! Тому ми плануємо проводити благодійні акції систематично», – додала заступниця директора Болградського ліцею №2 Елеонора Маврова.

Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам Учні одного з ліцеїв Болградської громади зібрали 29 тисяч гривень на допомогу морпіхам

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x