Трагічна аварія в Ізмаїльському районі: серед загиблих є діти

0 коментарів 202743 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 25 березня, близько 17-ї години на трасі “Одеса-Рені” в Ізмаїльському районі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, що призвела до загибелі трьох осіб. Поліція проводить розслідування для встановлення всіх обставин події. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


За попередньою інформацією слідчих, водійка легковика марки “Chery”, що рухалася в напрямку Одеси, не впоралася з керуванням та допустила виїзд на зустрічну смугу, де зіткнулася з вантажівкою. У результаті аварії загинули водійка автомобіля та двоє малолітніх пасажирів у віці 12 та 7 років. Ще одна 13-річна пасажирка була госпіталізована до місцевої лікарні.

Водій вантажівки не звертався за медичною допомогою. Наразі поліція працює на місці події, а також розглядається питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть кількох осіб).

Рух транспорту на даній ділянці дороги не ускладнений, проте поліція продовжує збирати інформацію та встановлювати повні обставини трагічної події.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x