На Одещині викрита чергова бізнес-схема незаконного виїзду за кордон військовозобов’язаних

0 коментарів 17739 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонники спільно з правоохоронцями в Одеській області розкрили злочинну схему, пов’язану з виготовленням фальшивих документів для ухилення від військової мобілізації та незаконного виїзду за кордон. Організатором цієї схеми виявився місцевий мешканець. Про це, з посиланням на Південне регіональне управління Держприкордонслужби, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За даними правоохоронців, зловмисник пропонував військовозобов’язаним придбати підроблені тимчасові посвідчення та довідки про непридатність до військової служби. Вартість таких документів становила до 4500 доларів США. Для знаходження покупців злочинець використовував особисті зв’язки та “сарафанне радіо”.

Возможно, это изображение отрывной талон, деньги и текст

Зловмисник отримував заздалегідь угоджений аванс у розмірі 1000 доларів США від кожного клієнта, а решту коштів – під час передачі фальшивих документів.

Возможно, это изображение 5 человек и текст

Правоохоронці затримали зловмисника на гарячому, коли той отримував другу частину оплати за підроблену документацію. Крім того, встановлено, що він також пропонував підроблені паспортні документи інших країн.

Возможно, это изображение 5 человек

Затриманого зараз тримають під вартою відповідно до статті 208 Кримінального кодексу України, йому оголошено про підозру за незаконне переправлення осіб через державний кордон України згідно з частиною 3 статті 332 Кримінального кодексу України.

Возможно, это изображение 3 человека и текст

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x