В Ізмаїлі за один день сталися дві ДТП з постраждалими на перехрестях, одна з них – з маршруткою

0 коментарів 14742 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У вівторок, 19 березня, внаслідок двох ДТП в Ізмаїлі травми різного ступеня важкості отримали жінки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Як ми вже повідомляли, близько 8 ранку на перехресті вулиць Запорізьких Козаків та Українського фронту 49-річний водій автомобіля Citroën C4 Picasso не надав перевагу автівці Lexus RX  під керуванням 45-річного містянина, внаслідок чого відбулося зіткнення.

Постраждала 47-річна пасажирка Lexus, яка сильно вдарилася головою. Жінку госпіталізували до Ізмаїльської лікарні з забоєм лобної ділянки голови та закритою черепно-мозковою травмою. На порушника складено протокол за ст.124 КУ про адміністративні правопорушення.

Друга аварія трапилася близько 18 години на перехресті вулиць Холостякова та Болградська за участі маршрутки “Богдан” та “Мазди”.

Попередньо встановлено, що водійка легковика, рухаючись по другорядній дорозі, не надала перевагу маршрутці. Внаслідок цього пасажирки маршрутки – 27-річна та 52-річна мешканки Ізмаїлу – отримали забої. Водійка “Мазди” з травмами була госпіталізована до Міської лікарні. Окрім тілесних ушкоджень, порушниця отримала протокол за ст.124 КУпАП.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x