Вилкове у скорботі: на війні загинув Тимофій Ройбу

0 коментарів 63099 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Чергова тінь скорботи огорнула Вилківську громаду – сьогодні стало відомо про загибель молодого захисника з української Венеції, який попри все прагнув звільнити рідну країну від російської навали. Однак юнак отримав тяжкі поранення, і, на жаль, доєднався до лав Небесних захисників… Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Вилківську міську раду.


Тимофій був вірний військовій присязі, відчайдушно протистояв ворогові, чітко виконував поставлені бойові накази, сміливо рвався до бою і вірив у перемогу. Він був веселим, добрим, гарним молодиком, у якого все життя було попереду.

Однак війна жорстока. Тимофій під час виконання бойового завдання на сході країни отримав важке поранення. Вчора, 31 січня, в лікарні міста Кропивницький під час лікування його серце зупинилось назавжди…

Вилківська міська рада та мешканці громади висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя. Найкращі йдуть захищати Батьківщину, тримають мирне небо над нами“, – висловили співчуття у міській раді.

Про дату та час прибуття кортежу із тілом загиблого захисника та чину поховання воїна буде повідомлено пізніше.

Колектив «БІ» висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Героя з приводу тяжкої втрати.

Вилкове у скорботі: на війні загинув Тимофій Ройбу

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x