В єдності наша сила: благодійники Болградського району забезпечили харчовими продуктами місцеву лікарню

0 коментарів 12690 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За останній тиждень Тарутинська центральна лікарня отримала важливу благодійну допомогу від небайдужих підприємців, господарств та громадян громади, яка значно полегшила умови перебування пацієнтів у лікарні. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Болградську РВА.


ФОП «Паулєско Михайло Михайлович» виявив чутливість до потреб лікарні та надав необхідні харчові продукти, серед яких були картопля, цибуля, буряк та інші овочі, які виростали на їхній власній землі. Християнська церква «територія Бога» також внесла свій вклад, надаючи лікарні крупи вівсяну та рисову, сіль, макарони та олію. СФГ «Кристал» приєдналося до благодійної ініціативи, подарувавши лікарні горохову крупу.

Адміністрація Тарутинської центральної лікарні щиро висловлює свою вдячність за цю значущу підтримку та допомогу:

“Адміністрація Тарутинської центральної лікарніщиро дякує за надану допомогу, за чуйність та доброту, за те, що не залишаєтесь осторонь та допомагаєте лікарні. Зичимо благодійникам безмежного здоров’я, стійкості духу, миру та добробуту, процвітання та благополуччя”.
Варто зазначити, що зараз у лікарні знаходиться рекордна кількість пацієнтів, і завдяки щедрості та співпраці небайдужих громадян та підприємців, забезпечується збалансоване триразове харчування пацієнтів.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x