Promo-версія весни: сьогодні значно потеплішає

0 коментарів 11799 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 4 лютого, в Україні стане ще тепліше. У більшості областей температура підніметься до +4°…+7°, а місцями на півдні та заході країни повітря прогріється до +9°…+10°. Дощі продовжаться в більшості областей, проте їх інтенсивність стане менше. Про це свідчать дані Погода УНІАН.


На заході України сьогодні буде невелика хмарність. Очікуються невеликі дощі. Стовпчики термометрів покажуть +6°…+7°, а на Прикарпатті та в Закарпатській області повітря прогріється до +9°…+10°.

На півночі України буде переважно сухо. Опади очікуються лише в Житомирській області. Температура протягом дня очікується від +4° до +6°. Мінлива хмарність.

На жителів cходу України чекає переважно похмура погода. Температура буде така ж, як і на півночі, +4°…+6°. Місцями пройдуть невеликі дощі.

У центральній частині України тепло розподілиться нерівномірно. У Полтавській, Дніпропетровській та Черкаській областях буде +4°…+5°, а на решті території повітря прогріється до +7°. Місцями пройдуть дощі.

На півдні теж очікуються невеликі температурні контрасти. У Криму та Запорізькій області очікується близько +6°, а на решті території повітря прогріється до +9°…+10°. В окремих областях пройдуть дощі.

Прикмети погоди 4 лютого
Про цей день говорили, що вже пройшла половина зими. Саме 4 лютого наступають лютневі морози, в народі – тимофіївські морози.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x