Підперли фуру з обох сторін: на Одещині невідомі у балаклавах висипали на дорогу п’ять тонн зерна

0 коментарів 31779 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


23 лютого на одній із трас на Одещини компанія невідомих осіб висипала на дорогу близько 5 тонн зерна з великовантажного транспорту миколаївського постачальника. Про це, посилаючись на видання “НікВісті”, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За інформацією журналістів, близько доби водій простояв на околицях дороги через несправність зерновоза, намагаючись самостійно його відремонтувати. О 12:00 до нього під’їхали невідомі двома машинами, заблокувавши вантажівку з двох сторін.

За словами водія, невідомі пояснили свої дії тим, що його фура нібито перевантажена.

«Аргумент про навантаження — це те, що їм так здалося. Легковики з обох боків підперли фуру. Викликали туди поліцію, щоб направити на зважування. Наш водій сказав, що проблем немає, він готовий доремонтувати та їхати на зважування. Усю розмову водій знімав на відео, після чого ці люди відібрали у нього телефон, погрожували, і продовжили далі розмову», – розповів власник фури.

Після довгих розмов водій відійшов від автомобіля і ввечері о 17:30 один із невідомих підійшов до борту фури, відкрив її та поїхав з місця події. На дорогу із фури висипалося до 5 тонн зерна.

«Ситуація є абсолютно неприємною. Я вперше з таким варварством зіткнувся. Якісь невідомі люди у ​​балаклавах чогось вимагають. Поки що така критична ситуація відбувається в країні на кордоні з Польщею, де поляки наше зерно розсипають, постає питання, як наші люди таке можуть робити? Там втрат на 500 доларів, але не в цьому справа, а в тому, що посеред дня хтось може силоміць тиснути на людей і щось вимагати від них. Що це за самоврядність? – заявив чоловік.

Підперли фуру з обох сторін: на Одещині невідомі у балаклавах висипали на дорогу п'ять тонн зерна

Підперли фуру з обох сторін: на Одещині невідомі у балаклавах висипали на дорогу п'ять тонн зерна

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x