Під суд потрапить ухилянт, який вигадав трьох дітей і намагався покинути країну через транзитну ділянку траси Одеса-Рені

0 коментарів 7479 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За доказами поліцейських на Одещині судитимуть «багатодітного батька», який вигадав собі трьох дітей, аби перетнути державний кордон. Викрили правопорушника, коли він проходив прикордонний паспортний контроль. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на обласну поліцію.


Житель Чернігівщини намагався покинути країну через транзитну ділянку автодороги Одеса-Рені в Одеському районі з підробленими свідоцтвами про народження неіснуючих дітей. Правопорушника викрили під час проходження прикордонного паспортного контролю.

Працівники Держприкордонслужби виявили ознаки підробки у наданих громадянином документах, про що повідомили до поліції.

Як встановили правоохоронці, військовозобов’язаний  чоловік, не маючи жодних законних підстав виїхати з України, використовуючи комп’ютерну та оргтехніку, виготовив три свідоцтва про народження малолітніх дітей.

Поліцейські вилучили сумнівні документи. Експертиза підтвердила, що свідоцтва не відповідають аналогічним документам, що видавались та видаються уповноваженими установами на території України.

«За наявності достатніх доказів під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури ми висунули правопорушнику обвинувачення в підробленні посвідчення та іншого офіційного документа, які видаються установою, що має право видавати такі документи, і які надають права та звільняють від обов’язків, з метою використання, а також у використанні завідомо підробленого документа. Такі дії кваліфікуються за ч. 1 та ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт вже ми скерували до суду. Чоловіку загрожує покарання штрафом до 17 тисяч гривень або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років», – прокоментувала т.в.о. начальника сектору дізнання Одеського районного управління поліції № 2 Вікторія Миронова.

 

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x