Не втрачаючи надії: на Одещині прикордонники зловили двох “непокірних”, які намагалися в черговий раз незаконно перетнути кордон

0 коментарів 10800 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Наряд Подільського прикордонного загону за допомогою дрона з тепловізором здійснив успішну операцію із затримання двох осіб, які намагалися в котрий раз незаконно перетнути державний кордон. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.


Під час патрулювання кордону оператор дрона помітив підозрілу активність у напрямку державного рубежу: дві особи намагалися проникнути на територію іншої держави за допомогою хитромудрого маршруту, обійшовши пункти пропуску.

Після оперативної реакції прикордонників обидва порушники були затримані. Під час перевірки виявлено, що це їх не перший випадок “турпоходу”. Один з них, 24-річний житель Запорізької області, вже вдруге потрапив до рук прикордонників. Що стосується другого, 44-річного харків’янина, це вже четверте його намагання протягом цього місяця проникнути за межі України.

Правопорушники використовували мережу Інтернет для послуг з навігації, щоб обійти офіційні пункти пропуску. За ці послуги вони витратили по 3,5 тисячі доларів США кожний.

Щодо фігурантів складено протоколи про адміністративні правопорушення за частиною 2 статті 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи направлені до суду для вирішення подальших заходів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x