Наїхала на літню жінку: винуватиці ДТП в Аккермані повідомили про підозру

0 коментарів 13149 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці повідомили про підозру жительці Білгорода-Дністровського, яка кросовером наїхала на літню жінку. Унаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості. За скоєне правопорушниці загрожує від штрафу до обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Подія сталася вдень наприкінці грудня минулого року. Мешканка Білгорода-Дністровського, виїжджаючи заднім ходом на кросовері «Volkswagen» з двору багатоповерхівки, не побачила літню жінку, яка проходила повз, і скоїла наїзд на неї.

Каретою швидкої допомоги потерпілу доправили до місцевої лікарні, де їй діагностували численні забої та перелом руки. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, отримані жінкою тілесні ушкодження відносяться до категорії середньої тяжкості.

Перевірка водійки на стан сп’яніння показала, що вона була твереза.

«За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили кермувальниці про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло потерпілій середньої тяжкості тілесне ушкодження. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання штрафом від 51 до 85 тис. грн або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідчі дії тривають», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x