На що тільки не підеш заради кохання: на Одещині поліцейські розшукали 14-річну біглянку

0 коментарів 15309 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 28 лютого, поліцейські оперативно відшукали та повернули додому 14-річну жительку Подільська, яка без відома дорослих вирушила у подорож. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУНП.


Як вже писала “БІ”, відсутність доньки помітила її мати близько четвертої години ранку і негайно звернулася за допомогою до поліції. За словами заявниці, протягом останніх двох діб дівчина зустрічалась з хлопцем з іншого міста.

Поліцейські здійснили пошукові заходи та переглянули записи вуличних камер відеоспостереження. За цими даними вдалося встановити, що дівчина вирушила до Одеси приміським потягом разом зі своїм знайомим. А там, на залізничному вокзалі в Одесі, ювенальний працівник вже чекав на них.

«Дівчина разом з хлопцем поїхала в Одесу, не замислюючись, що романтична подорож могла мати непередбачувані наслідки. Ми провели з нею профілактичну бесіду про неприпустимість подібних дій. А відносно матері склали і скерували до суду адміністративні матеріали за неналежне виконання обов’язків щодо виховання дитини, що передбачено ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення», – повідомив старший інспектор ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Роман Сітарчук.

Поліцейські закликають батьків будувати довірчі стосунки з дітьми, вирішувати всі питання шляхом діалогу й компромісу, та, у разі потреби, звертатися за допомогою до соціальних служб, поліції та інших фахівців.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x