На Одещині екскерівника Держекоінспекції Південно-Західного округу підозрюють у втраті держмайна на сотні тисяч гривень через службову недбалість

0 коментарів 9558 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Екскерівника Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу підозрюють у спричиненні майже 600 тисяч гривень збитків державі через службову недбалість. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеську обласну прокуратуру. 


За даними слідства, ексчиновник, порушуючи вимоги законодавства та внутрішніх нормативних актів, не забезпечив належне зберігання та облік державного майна. Зокрема, він не визначив відповідальну особу та місце зберігання швидкісного катера, який повинен був використовуватися екоінспекторами для виявлення фактів незаконного вилову водних біоресурсів. Внаслідок недбалого виконання своїх службових обов’язків колишнім керівником було фактично втрачено державне майно на суму майже 600 тисяч гривень.

Прокурори Київської окружної прокуратури міста Одеса повідомили про намір пред’явити обвинувачення колишньому посадовцю за статтею 367 ч. 2 Кримінального кодексу України. Наразі проводиться розгляд питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.


На Одещині екскерівника Держекоінспекції Південно-Західного округу підозрюють у втраті держмайна на сотні тисяч гривень через службову недбалість

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x