Мешканці села Прямобалка можуть залишитись без води: влада робить певні кроки у вирішенні проблеми

0 коментарів 11799 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Арцизька міська рада може отримати в тимчасову оренду держпідприємство “Дослідне господарство ім. М.І. Кутузова Інституту водних проблем і меліорації Нацакадемії аграрних наук України”, яке зареєстроване у селі Прямобалка та перебуває у процесі банкрутства. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Арцизьку міську раду.


Як повідомив Арцизький міський голова Сергій Парпуланський, проблема села з водозабезпеченням неминуча, оскільки підприємство знаходиться у стані банкрутства. І щоб уникнути проблеми, вся критична інфраструктура, за твердженням очільника громади, повинна перебувати на балансі громади.

Враховуючи, що на підприємство наразі накладено судову заборону на відчуження майна, Фонд держмайна буде сприяти передачі системи водозабезпечення Арцизькій міській раді у тимчасову оренду до зняття мораторію на відчуження.

Для нас це дуже великий крок у розв’язанні проблеми з водозабезпечення мешканців села Прямобалка. Також це дасть змогу здійснювати якісне та постійне обслуговування системи водопостачання спеціалістами відповідного комунального підприємства громади”, – додав Сергій Парпуланський.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x