Країна-агресор б’ється в агонії: господар Кремля називає війну «питанням життя і смерті», а його поплічник погрожує ядерним ударом країнам Європи

0 коментарів 16848 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Господар Кремля знову промиває мізки росіянам, видаючи російську агресію за “боротьбу за виживання росії”. Події на полі бою в Україні він називає  питанням “життя і смерті” для росії, яке може визначити її долю. Про це заявив президент держави-агресорки Володимир Путін у телевізійному інтерв’ю, яке було оприлюднено каналом «Росія-1» у неділю, 18 лютого, передає «ТСН», посилаючись на The Moscow Times.


У виданні нагадали, що Кремль неодноразово розглядав майже дворічний конфлікт в Україні як “боротьбу за виживання росії”, намагаючись згуртувати патріотичні настрої серед її населення, оскільки багато росіян апатично ставляться до війни.

“Я вважаю, що для нас самих, а тим більше для наших слухачів і глядачів за кордоном, все ще важливо зрозуміти наш спосіб мислення”, – сказав російський президент, коментуючи недавнє інтерв’ю колишньому американському телеведучому Такеру Карлсону, яке Кремль використав для просування своїх наративів про війну в Україні. ─ “Все, що відбувається на українському фронті: для них [країн Заходу] це покращення тактичної позиції, а для нас – це наша доля, це питання життя і смерті”, – сказав Путін.

Він вкотре за останній час заявив, що росія готова мирним шляхом завершити “цей конфлікт”.

У «ТСН» нагадали, що наприкінці грудня 2023 року авторитетна газета The New York Times з посиланням на джерела, близькі до Кремля, а також американських чиновників, знайомих із ситуацією, повідомила, що російський президент дипломатичними каналами висловлює готовність до припинення вогню та переговорів.

У цей же час його поплічник, заступник глави радбезу росії Дмитро Медведєв погрожує запустити ядерку по декільком країнам, якщо Україна досягне своїх цілей у війні. Про це розповіло інтернет-видання «Інформатор».

Політик-пропагандист Дмитро Медвєдєв, знову погрожує ядерною зброєю, якщо Україна досягне своєї мети у війні — виходу на кордони 1991 року. При цьому він обіцяє удар не тільки по Києву, а й по Берліну, Лондону, Вашингтону та іншим місцям.

Про це російський пропагандист написав у своєму телеграм-каналі. Він закликає до того, щоб Україна та її союзники розуміли, що будь-яка спроба змінити кордони до 1991 року призведе до серйозних наслідків.

“Так ось. Буде зовсім інакше. Розвал Росії матиме набагато страшніші наслідки, ніж результати звичайної, навіть найзатяжнішої війни. Бо спроби повернути Росію до кордонів 1991 приведуть тільки до одного. До глобальної війни із західними країнами із застосуванням усього стратегічного арсеналу нашої держави. Києвом, Берліном, Лондоном, Вашингтоном. По всіх інших прекрасних історичних місцях, давно введених у польотні цілі нашої ядерної тріади”, – пише експрезидент рф.

Погрози Медвєдєва країнам НАТО та ЄС

У січні 2024 року пропагандист Медведєв висловився в адресу країн НАТО та ЄС щодо можливого застосування ракет зі «спеціальними боєголовками». Він стверджує, що рф не планує воювати з країнами НАТО та ЄС, але в разі конфлікту готова вжити радикальних заходів.

Медведєв сказав про це в контексті того, що нібито на Заході активно обговорюється можлива війна з росією як спосіб відвернути увагу від великих сум грошей, що йдуть на допомогу Україні. Водночас він характеризує нашу країну як “вимираючу та остогидлу”.

Онлайнмедіа «New Format» називає заяви Путіна та погрози з боку Медведєва грою в «доброго» та «злого» поліцейського. «Злий» лякає Україну та Захід ядерною війною у разі досягнення офіційної мети Києва – виходу на кордони 1991 року. А «добрий» пропонує домовлятися по лінії фронту, що є зараз.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x