Інвестиції в майбутнє: ліцей Арцизької громади отримуватиме європейське фінансування на реконструювання

0 коментарів 8991 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Арцизькій громаді відбулося урочисте підписання чотиристоронньої угоди між Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, Арцизькою міською радою та Відділом освіти, молоді та спорту щодо реалізації важливого проєкту реконструкції корпусу Арцизького ліцею №5. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на голову громади Сергія Парпуланського.


Головною метою угоди є поліпшення умов навчання для молодого покоління в Арцизі. За допомогою наданої грошової позички від Європейського інвестиційного банку розпочнуться роботи з реконструкції корпусу ліцею, що сприятиме створенню сучасного та комфортного середовища для освітнього процесу та розвитку учнів.

Після урочистого підписання угоди всіма сторонами наступним кроком у реалізації проєкту буде погодження тендерної документації. Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України візьме на себе відповідальність за цей етап.

“Дякую всім, хто доклав надзвичайних зусиль для втілення цього проєкту в реальність. Працюємо далі!”, – зазначив голова в своєму повідомленні.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x