Аккерманські спортсмени повернулись додому з новими досягненнями

0 коментарів 10260 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Акробати з Білгорода-Дністровського вчергове продемонстрували високий рівень підготовки, а один з вихованців ДЮСШ став переможцем Чемпіонату України з дзюдо. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», із посиланням на міську раду.


Акробатки Білгород-Дністровської дитячо-юнацької спортивної школи взяли участь у Всеукраїнському турнірі, який проходив з 21 по 24 лютого у Вінниці та зібрав більше 150 спортсменів.

За результатами змагань змішана пара КМС Кіріл Холостенко та Каріна Смертенюк посіли I місце, жіноча пара КМС Іванна Ковзун та Анна Мирза – II місце, чоловіча пара КМС Антон Карбач та Герман Кравченко – II місце.

Жіноча пара 12-18 р. Анастасія Гаврилуца та Амалія Гарібян посіли II місце, жіноча група 13-19 р. Єлизавета Ходос, Яна Сочаліна та Орина Рибальчук – III місце.

Аккерманські спортсмени повернулись додому з новими досягненнями

Крім того, 22-24 лютого в м. Київ проходив Чемпіонат України з дзюдо серед кадетів до 18 років, в якому взяли участь більше 800 спортсменів з усієї країни.

Вихованець ДЮСШ Нікіта Баталін провів п’ять зустрічей, одержав перемогу у всіх і посів перше місце серед 46 спортсменів. Він виконав норматив майстра спорту України.

Ще одна вихованка Єлизавета Штепу виграла три зустрічі з п’яти і посіла 7 місце серед 35 учасниць в категорії до 57 кг.

Аккерманські спортсмени повернулись додому з новими досягненнями

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x