Замах на контрабанду наркотиків: моряку з Вилкового, у якого знайшли канабіс, “світить” до 10 років тюрми

0 коментарів 13770 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


47-річному моряку з Вилкового, у якого на іноземному теплоході знайшли канабіс, повідомили про підозру у замаху на контрабанду наркотичного засобу. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Нагадаємо, ввечері, 6 січня, стало відомо про виявлення наркотичної речовини на теплоході “Марабу”, який ходить під прапором Словаччини і на момент перевірки перебував на рейді на 85 кілометрі річки Дунай. Під час перевірки перед відправкою судна в особистих речах 47-річного помічника капітана знайшли згорток з речовиною рослинного походження.

Правоохоронці Ізмаїла вилучили речовину та перевірили експрес-тестом, що показав у ній наявність особливо небезпечного наркотичного засобу.

Моряк зізнався, що зберігав канабіс для власного вживання.

Речовий доказ правоохоронці скерували на експертизу, а чоловіка затримали в процесуальному порядку.

«Під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури слідчі територіального підрозділу поліції повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на контрабанду наркотичного засобу, тобто його переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, якщо предметом цих дій були особливо небезпечні наркотичні засоби. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до десяти років із конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідство триває», – розповів заступник начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Ігор Мінчев.

Замах на контрабанду наркотиків: моряку з Вилкового, у якого знайшли канабіс, "світить" до 10 років тюрми

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x