Юні художники з Бессарабії вірять в перемогу: стали відомі підсумки конкурсу малюнку на Одещині

0 коментарів 12744 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, у День Соборності України, очільник Одеської ОВА Олег Кіпер привітав та нагородив переможців конкурсу малюнку “Ніхто не вірить у нашу перемогу так, як я”, – повідомляє «Бессарабія INFORM» із посиланням на голову облдержадміністрації.


Зазначимо, що найбільше нагород отримали діти з Бессарабії. А саме – з Болградського та Ізмаїльського районів.

Молодша вікова категорія:

І місце – Чіботар Галина, учениця 5 класу Євгенівського ліцею Бородінської селищної ради Болградського району;

II місце – Руда Яна, учениця 4 класу Теплодарського ліцею імені О.П.Медведкова Теплодарської міської ради Одеського району;

III місце – Макар Назар, учень 5 класу опорного закладу “Кодимський ліцей №1” Кодимської міської ради Подільського району.

Старша вікова категорія:

І місце – Костякова Дарія, учениця 10 класу Затишанського ЗЗСО Затишанської селищної ради Роздільнянського району;

II місце – Галкіна Олена, учениця 7 класу Арцизького ОЗО №1 Арцизької міської ради Болградського району;

III місце – Голдур Вікторія, учениця 9 класу Шевченківсьої ЗЗСО №2 Кілійської міської ради Ізмаїльського району.

«Дякую усім, хто взяв участь у цьому неймовірному мистецькому конкурсі, що об’єднав усю Одещину!», – написав голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Додамо, конкурс малюнку “Ніхто не вірить у нашу перемогу так, як я” тривав з 1 грудня серед дітей Одещини різних вікових категоріях: 1-5 класи та 6-11 класи. Участь у ньому взяли понад три тисячі дітей.

Редакція «БІ» щиро вітає переможців мистецького змагання та бажає всього найкращого, а головне – нашої спільної Перемоги!

Юні художники з Бессарабії вірять в перемогу: стали відомі підсумки конкурсу малюнку на Одещині Юні художники з Бессарабії вірять в перемогу: стали відомі підсумки конкурсу малюнку на Одещині Юні художники з Бессарабії вірять в перемогу: стали відомі підсумки конкурсу малюнку на Одещині Юні художники з Бессарабії вірять в перемогу: стали відомі підсумки конкурсу малюнку на Одещині Юні художники з Бессарабії вірять в перемогу: стали відомі підсумки конкурсу малюнку на Одещині Юні художники з Бессарабії вірять в перемогу: стали відомі підсумки конкурсу малюнку на Одещині

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x