В Ізмаїльському районі браконьєри наловили риби на півтора мільйони гривень

0 коментарів 14121 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Декілька днів тому під час проведення рибоохоронного рейду на озері Кугурлуй поблизу с. Новосільське були виявлені громадяни 2000 та 1998 років народження, які влаштували собі зимову риболовлю  на деревʼяному човні (тип плоскодонка) забороненими знаряддями лову, а саме лісковими сітками в кількості 15 штук. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеський рибоохоронний патруль.


Загалом правопорушниками було виловлено наступні види риби: карась (110 кг), товстолоб (55 кг), сазан молодь (25 кг), лящ (8 кг), судак молодь (0.8 кг), окунь (52 кг), щука (8 кг), тарань (10 кг), білий амур (4 кг). Тим самим вони спричинили збиток рибним запасам України на суму 1.499.769 гривень. Тому на місце правопорушення було викликано СОГ.

Рибоохоронний рейд було проведено спільно з водною поліцією Ізмаїльського РВП та охороною ТОВ Репида. Рибу, сітки та човен вилучено поліцією.

Одеський рибоохоронний патруль продовжує виконувати свої обов’язки в умовах воєнного стану. Закликаємо громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером «гарячої лінії»: (098) 798-47-93“, – закликали в установі.

В Ізмаїльському районі браконьєри наловили риби на півтора мільйони гривень
В Ізмаїльському районі браконьєри наловили риби на півтора мільйони гривень
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x