У результаті атак у новорічну ніч по всій країні пошкоджені 16 цивільних об’єктів

0 коментарів 16875 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У новорічну ніч було зафіксовано 17 обстрілів. У результаті атак по всій державі пошкоджені 16 цивільних об’єктів: вісім багатоквартирних будинків, два приватні, будівлі музею, університету та ангар. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Під час нічної атаки в Одесі загинув 15-річний хлопець, троє людей в Одеській області поранені.

Крім того, завдано ударів по місту Львів, внаслідок чого пошкоджені будівлі музею та університету, виникло загоряння.

Правоохоронці фіксують наслідки ворожої атаки, збирають докази військового злочину росії, опитують громадян, забезпечують правопорядок.

Загалом у ніч з 31.12.2023 на 01.01.2024 до поліції надійшло 43 повідомлення щодо подій під час святкування Нового року, з них – 29 щодо порушень тиші, чотири повідомлення стосувалися конфліктів, два – дрібні хуліганства.

Вісім повідомлень надійшло щодо застосувань піротехнічних засобів, з них підтвердилось одне. Встановлено, що 1 січня о 00:10 у місті Черкаси 39-річний громадянин російської федерації застосував піротехнічний засіб.

«В Україні порушник перебуває на законних підставах. На нього поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 195-6 КУпАП (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів)», ─ йдеться у повідомленні.

Інформація щодо застосування феєрверку у столиці не підтвердилася, а відео у соцмережах виявилося минулорічним.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x