Технічний збій в IT-системах “Укрпошти”: можливості поки обмежені, але ведеться активна робота над відновленням

0 коментарів 21114 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У четвер, 25 січня, в системах “Укрпошти” відбувся технічний збій, що призвело до обмеження доступу до ряду послуг компанії. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на пресслужбу “Укрпошти”.


Поштова служба наголошує на тому, що наразі відділення можуть лише видавати посилки та приймати платежі. Надання інших послуг повернеться до звичайного режиму після усунення технічних проблем.

“У наших IT-системах відбувся значний технічний збій. Наші спеціалісти активно працюють над усуненням проблеми та відновленням повноцінної роботи, але це може зайняти деякий час.”- йдеться в офіційному повідомленні.

Генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський повідомив, що вночі сталося атака на інформаційну інфраструктуру партнерів компанії, що спричинило збої в їхній роботі. Однак, за його словами, вже поновлено прийняття платежів по всій країні на 96%, а також відновлена робота особистого кабінету та API

“Можливі невеликі затримки в доставці посилок, але робимо все, щоб їх мінімізувати. Будемо тримати Вас в курсі по стану поновлення. Дякуємо за розуміння!” – додав генеральний директор.
Компанія закликає користувачів залишатися терплячими та вибачається за можливі незручності, а також обіцяє надавати оновлену інформацію про відновлення роботи систем.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x