Суддю з Аккерману, якого підозрюють у хабарництві, візьмуть під варту

0 коментарів 154278 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


12 січня 2024 року Вища рада правосуддя задовольнила подання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про надання згоди на утримання під вартою судді Білгород-Дністровського міськрайонного суду Олександра Боярського, якого викрили на одержанні хабаря за ухвалення рішення, що допомогло б уникнути мобілізації. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на САП.


Вища рада правосуддя визнала обґрунтованими доводи подання та надала згоду на утримання судді під вартою.

Нагадаємо, суддя одержав 1500 доларів США за обіцянку ухвалити рішення щодо встановлення місце проживання неповнолітньої дитини із батьком, аби батько дитини використовував таке рішення для уникнення мобілізації та як підставу для виїзду з нею за кордон.

Під час досудового розслідування встановлені факти винесення у 2022-2023 роках понад 1000 рішень по вказаній категорії справ у цьому суді.

Крім того, з’ясувалось, що мали місце випадки виїзду чоловіків за кордон без супроводу дитини, визначення місця проживання дитини на тимчасово окупованій території, підробки процесуальних документів від позивачів та втручання у систему автоматизованого розподілу судових справ.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x