Оформили право власності майже на сто гектарів землі: УДП наводить лад з нерухомим майном, яким користувалися інші компанії

0 коментарів 21654 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Українське Дунайське пароплавство зареєструвало право власності на тринадцять ділянок загальною площею майже сто гектарів. Про таку безпрецедентну подію в історії підприємства розповів його нинішній очільник Дмитро Москаленко, передає “Бессарабія INFORM”.


Як зазначив керівник УДП, після розвалу СРСР керівництво пароплавства чомусь не подбало про реєстрацію нерухомих активів, якими в цей час користувалися інші компанії.

“Невизначеність створювала ризик втрати активів. Якщо в кадастровій карті біла пляма, може знайтися охочий оформити ділянку за собою. Таких прикладів безліч. Тому з минулого року активно проводимо роботу з реєстрації речових прав на землю та нерухоме майно УДП. Стикнулися з тим, що деякі наші виробничі активи використовувались іншими компаніями. Не зрозуміло, на якій підставі. Розібралися, навели лад, оформили майно належним чином. Тепер воно надійно захищене”, – підкреслив Москаленко.

За словами гендиректора, реєстрація майнових прав є важливою також в контексті співпраці УДП та IFC. Для проведення оцінки активів пароплавства потрібні належним чином оформлені активи.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x