Стало відомо, скільки Арцизька громада спрямувала у 2023 році на підтримку захисників та їхніх родин

0 коментарів 14904 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В 2023 році з бюджету Арцизької громади було виділено понад 12,6 мільйонів гривень на підтримку захисників, а також їх родин. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на міського голову Сергія Парпуланського.


Так, за словами очільника громади, серед найвагоміших витрат: 3,8 млн гривень було виділено з бюджету на матеріально-побутове забезпечення захисників (придбання форми, одягу, автомобільних запчастин, ремонт оргтехніки), три мільйони гривень – перерахували з місцевого бюджету обласному на здійснення заходів, пов’язаних з територіальною обороною, ще 3,1 мільйона гривень спрямували на закупівлю систем нічного бачення, відеоспостереження, зенітно-пошукових прожекторів.

Окрім цього, протягом року здійснювалася фінансова підтримка захисників та їх сімей й у тилу в рамках місцевих програм.

За 2023 рік з бюджету громади було виділено:
▪️1,2 мільйона гривень – грошової допомоги мобілізованим мешканцям під час дії воєнного стану;
▪️967 тисяч гривень – матеріально-грошової допомоги сім’ям військовослужбовців, які загинули, зникли безвісті або потрапили в полон;
▪️320 тисяч гривень – виплати грошової допомоги на поховання загиблих військовослужбовців;
▪️180 тисяч гривень – грошової допомоги дітям, які втратили одного чи двох батьків внаслідок збройної агресії рф.

Як підкреслив міський голова, Арцизька громада постійно підтримує зв’язок із підрозділами ТРО, військовими частинами, добровольчими формуваннями, іншими правоохоронними підрозділами, а також членами їх сімей.

Ми знаємо і чуємо потреби, робимо все можливе, щоб підтримувати фінансово, гуманітарно, реагуємо на листи, прохання та запити. І будемо всіляко підтримувати наших захисників та захисниць, поки це буде потрібно!”, – зазначив Сергій Парпуланський.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x