Психічно хворого закладника з Ізмаїла, який розповсюджував психотропи, відправили на лаву підсудних

0 коментарів 14337 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїлець, який купував і перепродував шляхом «закладок» синтетичний наркотик PVP, відправився на лаву підсудних. У чоловіка та зі зроблених ним схованок правоохоронці вилучили загалом кілька десятків згортків з забороненим «товаром». Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Про підозрілого громадянина на вулиці у поліцію повідомила містянка. Правоохоронці виїхали за адресою, вказаною жінкою, розшукали чоловіка і під час проведення поверхневої перевірки виявили в його кишенях чотири згортки з небезпечною психотропною речовиною, обіг якої заборонено, – PVP.

При огляді мобільного телефона містянина поліцейські виявили інформацію про зроблені ще 25 «закладок» по місту з аналогічною речовиною. Слідчі вилучили психотропи і зі схованок та відправили усе на експертизу. Експертними висновками підтверджено їх походження і масу, що склала понад 10 грамів.

Як виявилося, фігурант купував психотропні речовини в одному з месенджерів, отримував їх поштою, а вдома фасував і перепродував. «Клієнтів» правопорушник так само шукав через месенджер, а гроші від них за проданий «товар» отримував на банківську картку після того, як робив «закладки».

Крім того, слідчі встановили, що чоловік перебуває на обліку у психіатра і має психічні розлади, що також згодом підтвердили висновками експертів.

«За результатами досудового розслідування слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин. Разом з обвинувальним актом до суду правоохоронці направили клопотання про застосування до правопорушника примусових заходів медичного характеру», – розповів начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

Матеріали щодо наразі невстановлених осіб, у яких ізмаїлець купував психотропи, поліцейські виділили в окреме провадження, яке розслідують.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x