Морське судно “Ізмаїл”, яке у жахливому стані стояло у Болгарії, капітально відремонтують

0 коментарів 16848 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Суховантаж УДП «Измаил», який восени минулого року після тривалого бербоут-чартеру без документів та в жахливому технічному стані кинули в Болгарії напризволяще, стає на капітальний ремонт. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на гендиректора Українського Дунайського пароплавства Дмитра Москаленка. 


За словами керівника, пароплавству довелося наново сформувати команду, провести попередній технічний аудит, закупити та відремонтувати частину обладнання, оформити документи та дозволи, потрібні для переходу судна до місця ремонту.

“Ця робота тривала довше, ніж ми сподівалися. Але ми впоралися. Судно стає на ремонт. Поки що складно сказати, скільки часу буде тривати відновлення. Головне, процес почався. Успішний досвід реалізації таких проєктів у нас вже є. Великі сподівання, що Кабмін залишить нашому підприємству більшу частину зароблених пароплавством у минулому році коштів. Щоб ми могли якісно відремонтувати та відновити увесь морський флот УДП, який, звісно, підлягає відновленню”, – зауважив Москаленко.

Морське судно "Ізмаїл", яке у жахливому стані стояло у Болгарії, капітально відремонтують
Морське судно "Ізмаїл", яке у жахливому стані стояло у Болгарії, капітально відремонтують

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x