Дорогами Одещини можна пересуватись, однак треба бути обережними

0 коментарів 11286 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 16 січня, стан доріг в області залишається досить нормальним, проїзд забезпечено. Однак покриття доріг місцями мокре, а також є засніжені ділянки, тому водії мають бути максимально уважними. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Службу відновлення та розвитку інфраструктури доріг в Одеській області.


Наразі опади спостерігаються лише на півночі області у вигляді дощу та снігу,  вітер північно-західний 2-4 м/с. Як зазначили у Службі, підрядні організації виконують снігоочисні роботи та обробляють автомобільні дороги протиожеледними матеріалами. Всього працює 59 працівників та 42 одиниці техніки, ще 59 працівників та 48 одиниць техніки знаходяться на цілодобовому чергуванні.

Тим не менш, учасників дорожнього руху все одно просять враховувати погодні умови та бути особливо уважними за кермом, дотримуватись правил дорожнього руху, не перевищувати швидкість, користуватись пасками безпеки, дотримуватись безпечної дистанції під час руху та надавати пріоритет у русі снігоприбиральній техніці.

Цілодобовий аналітично-моніторинговий центр Служби відновлення в Одеській області, завдяки відеокамерам та метеостанціям постійно стежить за поточною ситуацією на дорогах.
Щодо стану проїзду автомобільними дорогами загального користування державного значення звертайтесь на цілодобову гарячу лінію:
+38 067 400 60 80.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x