Благодійний жест від “Бессарабського фронту”: Рівненський ліцей отримав оновлену оргтехніку для якісної освіти

0 коментарів 13797 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На порозі нового року Рівненський ліцей Тарутинської СТГ отримав в подарунок сучасну оргтехніку від медіаресурсу “Бессарабський фронт”. Ініціатива виходить за межі благодійності, розгортаючи важливий проєкт для підтримки освітнього процесу в українських школах. Про це, з посиланням на Тарутинську селищну раду, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Проєкт був створений за ініціативою Геннадія Воробйова, засновника компанії Netpeak Bulgaria, який вирішив долучити свою компанію до справи розвитку освіти в Україні. Здійснюючи внесок у безпеку та технічне забезпечення навчального середовища, він надав Рівненському ліцею невід’ємну техніку для поліпшення якості навчання.

Грантова підтримка вже знайшла своє втілення в конкретних технічних рішеннях для навчального процесу. Ліцей отримав принтер Canon, ламінатор Senator, відеопроєктор Acer та екран для проєктора, які нададуть додаткові можливості для проведення уроків та презентацій.

Отримане обладнання виявиться особливо корисним для кабінету болгарської мови та літератури, забезпечуючи вчителям та учням доступ до сучасних засобів навчання та розвитку.

“Щиро дякуємо команді болгарського медіаресурсу. Вчителі, учні та батьки дуже раді, що в такий важкий час є люди, які наполегливо працюють задля освітніх потреб дітей України. Дякуємо за щирість, активність та бажання творити добро!”, – зазначено на сайті Тарутинської громади.
Благодійний жест від "Бессарабського фронту": Рівненський ліцей отримав оновлену оргтехніку для якісної освіти
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x