Безпілотна вартова: Ізмаїльські прикордонники затримали нічних “туристів” на кордоні за допомогою квадрокоптера

0 коментарів 16902 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонники Ізмаїльського загону успішно виявили та затримали двох порушників, які намагалися незаконно перетнути державний кордон поблизу села Нагірне, неподалік кордону з Молдовою. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Південне регіональне управління Держприкордонслужби України та Ізмаїльський прикордонний загін.


Під час спроби незаконного перетинання кордону чоловіки, що виявились 34- та 39-річними жителями Запорізької області, виявилися під уважним контролем прикордонників. Не дивлячись на перешкоди, що виникли під час подолання протитранспортного рву, спроба порушників все ж таки завершилася невдачею.

Допомогу при затриманні надав безпілотник, оператор якого чітко скоординував дії прикордонників. Затримані були доставлені до прикордонного пункту для подальших правових заходів.

Наразі складені протоколи про адміністративні правопорушення за частиною 2 статті 204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону”. Рішення щодо подальших заходів і покарання порушників буде прийняте судом.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x