В Кілії міграційна служба переїжджає у нову будівлю

0 коментарів 82161 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 22 грудня відділення Міграційної служби в місті Кілія працюватиме у новій будівлі, яка розташована поряд з наявною. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на начальника Валерія Ткаченка. 


На даний момент служба працює в окремому крилі Кілійського відділення поліції (вул.Миру, 60), але нещодавно було вирішено, що у поліційних будівлях не має бути співробітників, які не стосуються правоохоронної діяльності.

У зв’язку з цим міська влада пішла на зустріч Службі та виділила будівлю, яка максимально відповідає потребам міграційників (вул.Миру, 58). Тепер у підрозділу у розпорядженні буде окрема одноповерхівка, до того ж значно більша за розміром за попередньо. Наразі працівникам служби доводиться тіснитися у трьох маленьких кабінетах.

В Кілії міграційна служба переїжджає у нову будівлю

Зазначимо, що раніше нове приміщення міграційників займав Фонд соціального страхування, який нещодавно ліквідували по всій країні.

Переїзд здійснюватиметься протягом одного дня – 21 грудня, тож служба у цей четвер не працюватиме. Проте вже 22 грудня відвідувачі вже зможуть скористуватися послугами за новою адресою.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x