В Болградському ЦНАПі впроваджено надання нових видів послуг: яких саме

0 коментарів 18684 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вже другий тиждень поспіль у виконавчому органі Болградської міської ради – ЦНАПі надають нові послуги, які раніше можна було отримати лише в органах реєстрації актів цивільного стану. Про які саме послуги йде мова, дізналася «Бессарабія INFORM».


«З початку поточного місяця Центр надання адміністративних послуг Болградської міської ради почав здійснювати реєстрацію актів цивільного стану як суб’єкт надання даних послуг. А саме державну реєстрацію народження, смерті та шлюбу», – розповіла очільниця ЦНАПу Майя Божкова.

Таким чином, до переліку послуг Болградського ЦНАПу додались ще три.

«Для цього наші працівники пройшли відповідне навчання та отримали дозвіл і доступ до спеціального програмного забезпечення, яке потрібне для надання цих видів послуг», – додала Майя Божкова.

Крім того, відповідно до вимог, в будівлі, де розташовано ЦНАП, було облаштовано окреме приміщення з сейфом, у якому знаходяться бланки строгої звітності, та забезпечено його охорону.

Додамо, більш детальну інформацію стосовне отримання послуг з державної реєстрації актів цивільного стану, як й інших послуг, можна дізнатися у ЦНАПі Болградської міської ради за адресою: м. Болград, проспект Соборний, 149, каб. 102, або за телефоном: 04846 4-24-19

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x