В Аккермані через ревнощі побили хлопця: призвідник під домашнім арештом

0 коментарів 18468 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські повідомили про підозру жителю Білгорода-Дністровського за спричинення тяжких тілесних ушкоджень співмістянину. Правопорушника помістили під цілодобовий домашній арешт. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Конфлікт між хлопцями стався через ревнощі. Того вечора компанія молоді зібралась вдома в одного з товаришів на застілля. Там вони вживали алкогольні напої,  а згодом вийшли у двір багатоповерхівки, аби продовжити свій відпочинок.

Один з хлопців під час спілкування приревнував свою дівчину до іншого. Він висловив своє невдоволення через неправильну, на його думку, поведінку. У відповідь інший хлопець, не задоволений такою претензією, вирішив розв’язати цей конфлікт силою. Він вдарив невдоволеного молодика кулаком по голові так, що потерпілий упав, вдарився головою об асфальт і знепритомнів.

Каретою «швидкої» постраждалого у тяжкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні. Медики діагностували йому забої голови та перелом кісток черепа.

Поліцейські оперативно розшукали зловмисника та затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України і передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. На час слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Слідчі призначили у справі низку експертиз, слідство триває», – повідомив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x