У Ренійській громаді почався відбірковий етап на участь одразу у двох міжнародних фестивалях: умови та дати

0 коментарів 22761 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відсьогодні, 18 грудня, розпочався відбірковий етап прийому творчих робіт для проведення Міжнародного фольклорного фестивалю зимових обрядів “Різдвяний місяць” та XXXV фестиваль зимових обрядів “FLORILE DALBE – 2023-2024”.  Роботи приймаються до 22 січня 2024 року. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ренійську філію Комунального закладу “Центр культури і дозвілля”.

Насамперед зазначимо, що фестиваль організовано комунальним закладом «Центр культури і дозвілля» Ренійської міської ради та ГО «Ренійське районне молдавське національно-культурне товариство «Ізвор» за підтримки відділу культури, туризму, молоді та спорту Ренійської міської ради. Проводитись він буде базі КЗ «Центр культури і дозвілля» Ренійської міської ради 9 лютого 2024 року дистанційно.

Окремо зазначимо, що мета цього заходу насамперед полягає у пропаганді народного мистецтва, місцевого колориту, самобутньої культури народів Придунав’я, сприянні духовному збагаченню молоді, залученню її до пізнання рідної культури, мови та традицій свого народу, налагодженні плідних контактів між творчими колективами і національно-культурними товариствами громади та Придунайського регіону.

Учасниками можуть стати художні колективи всіх видів і жанрів без вікових обмежень, фольклорні колективи, хореографічні колективи (народна хореографія), вокальні ансамблі (дуети, тріо, квартети т. ін.), інструментальні колективи, ансамблі народних інструментів, театральні колективи, довільні змішані групи виконавців.
9 грудня 2024 року організатори заходу оголосять результати на сторінці  Facebook та на YouTube каналі.

Ознайомитись з умовами участі можна більш детально, перейшовши за посиланням. Подати заявку – також, перейшовши ось сюди.

У Ренійській громаді почався відбірковий етап на участь одразу у двох міжнародних фестивалях: умови та дати

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x