Смертельна ДТП у Білгород-Дністровському районі: поліція розслідує обставини трагедії

0 коментарів 18495 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Учора, 5 грудня, близько 21:00 у селі Салгани, Білгород-Дністровського району, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. В результаті автопригоди загинув чоловік, який керував велосипедом. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУНП. 


За попередніми даними поліції, водій автомобіля «Peugeot Partner» здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку і виїхав на смугу руху, де рухався легковик. Внаслідок отриманих травм від наїзду, керманич двоколісника помер на місці.

Проведена перевірка водія на стан сп’яніння показала, що він був тверезим. Наразі правоохоронці працюють над встановленням повних обставин аварії та вже внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У зв’язку з цим інцидентом транспортний засіб вилучено на арештмайданчик для подальших експертиз.

На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та місцева поліція. Кримінальне провадження відкрите за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, яке карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліція закликає усіх учасників дорожнього руху дотримуватися правил безпеки. Зокрема, нагадують, що в темну пору доби та при обмеженій видимості на дорозі водії повинні увімкнути фари ближнього (дальнього) світла. Крім того, громадяни, що керують велосипедами, повинні мати звуковий сигнал та світловідбиваючі елементи, а в темний час доби – увімкнену фару. Важливо також використовувати світловідбиваючий одяг чи жилет для підвищення видимості на дорозі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x