Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком

0 коментарів 40500 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні мешканець Болграда Едуард Пельтек міг би відзначати свій 32-й День народження, приймати вітання від близьких та численних друзів. Якби не це гірке “би”. Так багато людей, серед яких навіть ті, хто взагалі не знав Едуарда, несли йому квіти. Але не для того, щоб привітати, а попрощатися та подякувати за подвиг. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».

Нагадаємо, 31-річний Едуард Пельтек загинув 22 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку, внаслідок ворожого артилерійсько-мінометного обстрілу.


Церемонія прощання з бойовим медиком розпочалася сьогодні о 10-й годині ранку у Залі прощання «Чорний ангел». У ній взяли участь не лише рідні воїна, друзі, побратими, а й представники влади, громадськість. Після чого машина із труною захисника проїхала крізь живий коридор, який створили жителі Болграда на знак глибокої поваги до загиблого.

Поховали Едуарда Пельтека на болградському кладовищі, поряд з іншими загиблими під час російсько-української війни мешканцями міста. Сьогодні ще одним небесним воїном побільшало.

Спи спокійно, Герою!
Вічна пам’ять Едуарду!

Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком Ще одним небесним воїном побільшало: Болград попрощався з Едуардом Пельтеком
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x