Під колесами потягу на Одещині загинув чоловік

0 коментарів 22518 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні вранці, 9 грудня, сталась трагедія ─ унаслідок наїзду пасажирського потяга, який прямував зі столиці до Одеси, чоловік отримав травми, несумісні з життям.  Про випадок правоохоронцям повідомив черговий станції «Іванівський шляхопровід». Наразі поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка на залізниці. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Машиніст розповів, що попри подані ним звукові сигнали та застосоване екстрене гальмування, уникнути наїзду не вдалося. Потерпілий сидів на коліях і на сигнали не реагував.

«На місце події було скеровано слідчо-оперативну групу відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1. Наразі поліцейські встановлюють особу загиблого та повні обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, якщо вони спричинили загибель людей)», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Під колесами потягу на Одещині загинув чоловік

Під колесами потягу на Одещині загинув чоловік

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x