Не покаявся: житель Татарбунар, знаходячись під слідством, не тільки не відмовився від вживання наркотиків, а й запасся пістолетом

0 коментарів 15822 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жителя Татарбунар відправили на лаву підсудних за оборудки з наркотичними засобами та вогнепальною зброєю. За скоєне чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Як зазначається, зловмисника викрили співробітники поліції та прикордонники Білгород-Дністровського загону.

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання жителя Татарбунар у підсобному приміщенні правоохоронці виявили понад три кілограми канабісу, а також саморобні пристрої для вживання наркотичних засобів із залишками екстракту канабісу.

За даним фактом було розпочато досудове розслідування, і поки воно тривало, поліцейські з’ясували, що фігурант знову зберігає вдома наркотики.

В ході другого обшуку правоохоронці виявили у спальній кімнаті чоловіка пластиковий бокс з канабісом вагою понад 20 грамів, а у господарському приміщенні – стартовий пістолет, перероблений саморобним способом у гладкоствольну вогнепальну зброю.

Усі речові докази були скеровані на дослідження, і їх походження підтверджені експертними висновками.

Як пояснив зловмисник, рослини з наркотичним вмістом він власноруч виростив на присадибній ділянці, висушив і подрібнив для особистого вживання, а пістолет нібито знайшов і зберігав без дозвільних документів.

«Слідчі зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у незаконному виготовленні, придбанні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту, зокрема в особливо великих розмірах, а також придбанні, носінні та зберіганні вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу. Ці злочини кваліфікуються за ч.ч. 1 та 3 ст. 309 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду. Максимальне покарання, яке загрожує правопорушнику за скоєне, – до восьми років позбавлення волі», – прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Не покаявся: житель Татарбунар, знаходячись під слідством, не тільки не відмовився від вживання наркотиків, а й запасся пістолетом

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x