Лікарня в дії: Саф’янівська громада передала авто та гуманітарну допомогу військовим ЗСУ

0 коментарів 16659 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 2 грудня, на знак солідарності та великої вдячності, випереджаючи збори, Центральна районна лікарня Саф’янівської громади вирішила підтримати захисників країни. Медзаклад передав автівку зі свого автопарку на користь військовослужбовців 31-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на директора лікарні Олега Садковського.


Завдяки великодушності та підтримці колективу лікарні, а також всіх, хто долучився до збору коштів, медичний заклад зміг віддати цей важливий ресурс в руки справжніх героїв. Директор установи висловив глибоку вдячність усім працівникам та доброчинцям, які не залишилися байдужими у цей важливий момент.

Окрім автівки, Саф’янівська сільська громада виявила справжню солідарність та об’єднання, подарувавши військовослужбовцям спальники, харчування та смаколики. Олег Садковський висловив вдячність громаді за їхню неоціненну допомогу.

Окрім цього, школяри сільської громади приєдналися до благодійної ініціативи, виготовивши листівки та посилки зі словами підтримки для військових, що знаходяться на передовій.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x