Жителів Одеської області закликають доєднатись до акції “Запали свічку пам’яті”

0 коментарів 36315 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Через тиждень, 25 листопада, українці будуть згадувати події, які відбувались під час Голодомору. Найкращий спосіб вшанувати пам’ять тих, хто загинув в результаті нелюдських мук, – це долучитись до акції «Запали свічку пам’яті». Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Традиційно, кожної четвертої суботи листопада жителі України вшановують жертв Голодомору 1932-33 і масових штучних голодів 1920-21 та 1946-47 років. Останніми роками до заходів, які приурочені до цієї річниці, долучаються й жителі інших країн, які визнали цю трагедію.

В цьому році дата припадає на 25 листопада. Як і минулого року, вшанування пам’яті жертв Голодомору та штучних масових голодів відбувається в умовах повномасштабного російського вторгнення та реальної загрози ракетних та артилерійських обстрілів цивільного населення та інфраструктури.

Тому жителів Одеської області, як і всієї України, закликають 25 листопада, о 16:00, взяти участь у загальнонаціональній хвилині мовчання та поставити на підвіконня запалену свічку в пам’ять про мільйони невинно убієних жертв більшовицького тоталітарного режиму, які загинули голодною смертю.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x