Вчора вирішили – сьогодні запустили: в навчальних закладах Болградської громади розпочався опалювальний сезон

0 коментарів 18873 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора виконком Болградської міської ради прийняв рішення про початок опалювального сезону 2023-2024 років на підприємствах, в закладах і установах Болградської територіальної громади. А вже сьогодні у всіх закладах загальної середньої освіти Болградської громади були запущені системи опалювання. Окрім Табаківського ліцею, який працює в онлайн режимі у зв’язку з будівництвом укриття на території закладу. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Зазначимо, конкретна дата початку опалювального сезону на території Болградської громади в рішенні виконкому не вказувалася, але наголошувалося, що він повинен стартувати «на підприємствах, в закладах і установах з урахуванням кліматичних умов, згідно з будівельними нормами та правилами, а також правилами технічної експлуатації, нормами санітарного законодавства та іншими нормативно-правовими актами, у першу чергу, на об`єктах, для теплопостачання яких не використовується природний газ, у закладах охорони здоров’я, загальної середньої та дошкільної освіти та інших закладах Болградської територіальної громади, обладнаних автономними системами опалення».

Нагадаємо, що для двох із восьми ліцеїв Болградської громади, що в селах Оксамитне та Владичень, опалювальний сезон почався раніше – ще 1 листопада. Тому що до їх складу входять дитячі садки, де системи опалювання були включено два тижні тому згідно з санітарними нормами. Як і в Болградській центральній районній лікарні.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x