В Вилківській громаді позбавили мандатів двох депутатів – причина

0 коментарів 126225 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 3 листопада, відбулося засідання сесії Вилківської міської ради, на якому позбавили мандатів двох депутатів – Віталія Вязовського та Людмилу Кондаурову. Що стало причиною, розповість “Бессарабія INFORM”.


Зміни у складі депутатского корпусу Вилківської міської ради були спровоковані повідомленням “Всеукраїнського об’єднання Батьківщина”, від котрої балотувалися обранці, в якому йдеться, що ці громадяни були відкликані партією.

“Відкликати депутатів Вилківськоі міської ради Ізмаїльського району Людмилу Василівну та Вязовського Віталія, обраних на місцевих виборах 26.10.20 р шляхом висунення від одеської обласної організації «Всеукраїнське обʼєднання Батьківщина»за народною ініціативою. 2.Рішення передати до Вилківськоі міської територіальної виборчої комісії Ізмаїльського району Одеської області”, – зазначено у документах.

На основі нього Вилківська територіальна виборча комісія постановила позбавити вищезазначених депутатів мандатів “за народною ініціативою”.

Надалі вони будуть заміщені наступними представниками партії за виборчим списком, які погодяться прийняти відповідну пропозицію від виборчої комісії.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x