В Одеській області негода на вихідних наробила лиха: ДТЕК працює без відпочинку

0 коментарів 18684 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 12 листопада, півднем країни, зокрема й Одеською областю, пройшлась штормова негода, яка після себе залишила обірвані дроти, повалені дерева та стовпи, пошкоджені елетролінії. Без світла лишилось більше десятка населених пунктів. Для відновлення електропостачання були задіяні 32 бригади — 32 одиниці техніки та 77 фахівців. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на “ДТЕК Одеські електромережі”.


Електрики працювали впродовж доби без відпочинку, тому вони встигли відремонтували 548 трансформаторних підстанцій та повернули світло в 75 населених пунктів області, до 24 977 домівок. Роботи з ліквідації наслідків негоди продовжились далі, і станом на 18:00 вчорашнього дня без електрики у домі ще залишалось 58 родин у двох населених пунктах області.

Нагадаємо, складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до обірваних ліній електропередачі“, – застерегли в черговий раз у ДТЕК.

У разі відсутності світла потрібно повідомляти про це через:
– приватні повідомлення н сторінці ДТЕКу у фейсбук;
– спеціальну форму на сайті в розділі «Відсутня електроенергія?»;
– або зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90.
Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x